De câți bani ai nevoie ca să fii vecin cu Traian Băsescu. Prețurile apartamentelor din zona rezidențială în care se va muta fostul președinte

De câți bani ai nevoie ca să fii vecin cu Traian Băsescu. Prețurile apartamentelor din zona rezidențială în care se va muta fostul președinte
De câți bani ai nevoie ca să fii vecin cu Traian Băsescu. Prețurile apartamentelor din zona rezidențială în care se va muta fostul președinte

Află în articol cât costă un apartament în zona rezidențială din Capitală în care se va muta Traian Băsescu.

Traian Băsescu se va muta într-un penthouse din zona Domenii din Capitală, complex în care prețurile apartamentelor sunt exorbitante, relatează Realitatea Plus. Fostul președinte al României și-a achiziționat acolo o nouă locuință după ce a fost obligat de instanță să elibereze vila de protocol din cartierul Primăverii. 

Potrivit informațiilor din spațiul public, ansamblul rezidențial în care va locui familia Băsescu ar fi construit de partenerul de afaceri al ginerelui lor. Fostul președinte și-ar fi mutat și primele lucruri în acest apartament și urmează să evacueze în totalitate vila de protocol. El ar fi plătit pentru acest apartament 400.000 de euro.

Traian Băsescu ar fi trebuit să evacueze vila de protocol încă de zilele trecute, însă a declarat că apartamentul nu putea fi locuibil pentru că nu semnase încă toate contractele pentru utilități și energie electrică.

Cât costă să fii vecin cu Traian Băsescu

Jurnalista Cristina Chițu a cercetat piața imobiliară și a spus cât costă să fii vecin cu Traina Băsescu. Prețurile apartamentelor în această zonă a Bucureștiului sunt destul de piperate.

"Cine vrea să fie vecin de complex u Traian Băsescu trebuie să scoată din buzunar sau să se împrumute de o sumă de cel puțin 132.000 de euro, acesta este prețul de pornire pentru un apartament cu două camere care poate să ajungă și până la 147.000 de euro pentru un apartament care are 57 de mp. Apartamentele cu trei camere au prețuri cuprinse între 156 de mii și 250 de mii de euro, iar cele cu patru camere costă între 277.000 și 550.000 de euro. Pentru un apartament de 132.000 rata prin Noua Casă cu un avans de 26% ajunge ajunge până la 2.700 de lei pe lună în cazul unui credit pe 30 de ani, potrivit experților. Totodată, în ultimii doi ani prețurile apartamentelor s-au majorat cu cel puțin 20%.

Pe de altă parte, dezvoltatorii imobiliari spun că au fost nevoiți să crească prețul apartamentelor pentru că și ei la rândul lor s-au confruntat cu scumpiri. Specialiștii trag un semnal de alarmă și spun că aceste prețuri exagerate de la imobile vor continua și în perioada următoare.", a relatat jurnalista Cristina Chițu.

Băsescu: A murit cățelușul ăsta amărât. Sunt supărat de câine, nu de mutat!

Traian Băsescu a fost întrebat acum câteva zile dacă urmează să se mute vineri. „Și astăzi, și mâine, și poimâine! Noi nu suntem proaspăt căsătoriți să avem un cuier și un pat. Încerc să mă încadrez în lege atât de mult cât se poate. Numai că de ieri sunt supărat, a murit cățelușul ăsta amărât! Sunt supărat de câine, nu de mutat! De mutat, m-am mutat de zece ori la viața mea, mă mai mut o dată, dar am observat că Parlamentul și Înalta Curte, prin deciziile lor, mi-au desființat cei zece ani de președinție! Eu nu mai sunt un fost președinte, sunt un oarecare cetățean”, a spus Traian Băsescu.

„În situația în care imobilul nu va fi eliberat și predat, după expirarea termenului sus menționat, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (R.A.-A.P.P.S.) va formula acțiune în evacuare la instanța competentă, conform dispozitiilor legale. Subliniem faptul că R.A.-A.P.P.S. efectuează toate demersurile prevăzute de lege în vederea obținerii titlului executoriu pentru eliberarea de către fostul Președinte al României, Dl. Traian Băsescu, a reședintei oficiale, asigurându-se totodată că sunt respectate toate dispozițiile legale în materie, precum și drepturile fundamentale și constituționale, respectiv dreptul la viața intima, familială și privată, drepturi garantate de Constituție oricărui cetățean al României”, a transmis R.A.-A.P.P.S.

Fostul preşedinte al României a pierdut dreptul de a folosi locuinţa de protocol, după ce instanţa supremă a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securităţii. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Știri recomandate
Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel