De ce a apărut vaccinul așa REPEDE. Marinescu, detaliu BOMBĂ care SPULBERĂ tot: Nu EXISTĂ. Cele mai PUȚINE reacții adverse dintre toate

Medicul Adrian Marinescu a făcut dezvăluiri despre vaccinul anti-COVID-19. 

Medicul Adrian Marinescu a explicat că acest vaccin a fost realizat într-un timp scurt pentru că familia din care face parte virusul SARS-CoV-2 a fost studiată timp de mai mulți ani.

"Nu există medicament și vaccin care să nu aibă și un minim de reacții adverse. Prin comparație cu altele, vaccinul împotriva Sars-Cov-2 are mai puține reacții adverse. Trebuie să înțelegem că aceste reacții adverse sunt foarte rare. E vorba de reacții imediate, când simptomatologia mimează practic boala. Chiar și pentru minoritate, cei care vor avea aceste simptome, nu vor fi repercusiuni ulterioare.

În momentul de față, nicăieri în lume nu există niciun fel de documentare că peste o anumită perioadă de timp s-ar putea întâmpla anumite lucruri. Vaccinul s-a obținut repede pentru că familia din care face parte, coronavirusul, a fost studiată în anii trecuți”, a declarat Adrian Marinescu, la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel