De ce a divorțat Christian Sabbagh de fostele soții: "Inevitabil apar discuții, certuri. Oricât ai încerca să te ferești..."

Christian Sabbagh și actuala soție / Sursa foto: Facebook Christian Sabbagh
Christian Sabbagh și actuala soție / Sursa foto: Facebook Christian Sabbagh

Christian Sabbagh a vorbit despre cele două divorțuri și relația pe care o are cu copiii.

"Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, este bine să urmeze căi diferite, mai ales pentru binele copiilor. Eu am relații foarte bune cu Edi și cu Yasmine, ca și când despărțirea de mamele lor nu s-ar fi întâmplat. De altfel, despărțirile mele au fost de comun acord, cu maturitate", a spus Christian Sabbagh pentru viva.ro.

Jurnalistul este de părere că o căsnicie nu poate funcționa doar de dragul copiilor pentru că "inevitabil apar discuții, certuri. Oricât ai încerca să te ferești, să nu lași copilul să vadă tensiunile, acesta le va simți. Se creează un mediu tensionat, nociv pentru copil."

Întrebat dacă regretă ceva, după două divorțuri, a mărturisit că "în viață îți faci și reproșuri. Probabil nu am petrecut foarte mult timp în familie sau poate era nevoie mai mult de prezența mea în anumite situații. Dar nu poți întotdeauna să împarți timpul echitabil între profesie și viața de familie. Dar una dintre lecțiile pe care le-am învățat este că, dacă doi oameni nu se mai înțeleg, este bine să discute și, dacă nu pot repara relația, să se despartă amiabil. Și, de dragul copiilor, să rămână în relații bune, firești, astfel încât impactul asupra copiilor să fie cât mai mic."

Ce relație are cu cei doi copii din căsniciile anterioare

"Când am divorțat, amândoi erau prea mici și nu cred că au înțeles foarte bine ce se întâmplă. Ne vedeam aproape zi de zi, îi luam sau îi duceam la grădiniță. Am încercat mereu, atât cât mi-a permis și timpul, să fiu o prezență constantă în viața lor și să le ofer sprijinul meu ori de câte ori au avut nevoie. Și acest lucru se întâmplă și astăzi, avem o relație cât se poate de deschisă, comunicăm foarte des, ne vedem atunci când ei simt nevoia, având în vedere că sunt deja destul de mari și au propriul program", a mai spus jurnalistul.

Vezi și:  "Să fii părinte nu este deloc ușor". Christian Sabbagh, luptă grea pentru fiul său cu autism: "Încercăm toate terapiile din lumea asta"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel