EXCLUSIV  De ce a intrat Christine Thellmann în politică / video

Christine Thellmann (PNL), la Generația Schimbării.
Christine Thellmann (PNL), la Generația Schimbării.

Christine Thellmann, deputată PNL, a fost invitată la emisiunea „Generația Schimbării", de la DC News TV, unde a vorbit despre motivele care au determinat-o să intre în politică.

Fiică de primar, deputata PNL a dezvăluit că încă din copilărie a intrat involuntar în această lume a politicii datorită tatălui său. 

Cred că nu pot să exclud de tot temelia pe care mi-a așezat-o tatăl meu. Tatăl meu a decedat în 2009 și cumva am simțit că vreau să fac mai mult. Mesajul pe care mie mi l-a împământat, încă din copilărie, a fost că politica nu este doar o carieră, ci îți oferă un instrument de a face bine oamenilor și locuitorilor, comunității în care trăiești. Lucru pe care l-am asimilat și eu, l-am continuat și mi-am dorit să-l fac.

Mai este încă un aspect. Probabil că viziunea de mă înscrie într-un partid de dreapta, de stânga, nu cred că ține așa de mult de ideologie, de foarte multe ori, cât este de familie, prietenie.  Adică: „Am văzut că fac ceva interesant cei de la PNL. Au avut o școală politică în care a fost cineva de la X fundație și au abordat un subiect pe care l-am avut și eu la școală. Cum ajung?”, sau chestiuni care te definesc: „Eu sunt tânăr și mie îmi trebuie un cadru în care eu să mă desfășor liber, să pot organiza chestii, să am resurse financiare, să am resurse umane, să pot să pun lucrurile în mișcare. Unde pot să fac?

Dacă privim în urmă, cel puțin în orașele medii sau comune, sate, nu erau conceptele de ONG și de asociație. Acum sunt mult mai dezvoltate. Au apărut consiliile locale ale tinerilor, a apărut dimensiunea studențească a partidelor politice. Atunci nu erau atât de multe opțiuni, erau partidele politice.

Eu aveam întotdeauna această dorință de a mă implica, de a face, de a organiza, de a pune la punct lucruri și fiind într-un oraș mediu, acolo m-a proiectat cursul vieții. Aș minți să spun că m-aș fi înscris în PSD. Ai mei au fost o familie cu un business și cumva și valorile acestea de dreapta mi-au fost întotdeauna transmise mai departe.

Toate acestea au dus la înscrierea în politică, într-un partid de dreapta.", a spus Christine Thellmann la emisiunea „Generația Schimbării", de la DC News TV. 

Youtube video image

VEZI ȘI: De ce scade natalitatea în România. Cum sunt discriminate multe femei care vor să aibă copii https://www.dcnews.ro/de-ce-scade-natalitatea-in-romania-cum-sunt-discriminate-multe-femei-care-vor-sa-aiba-copii_921234.html 

VEZI ȘI: Deputat PNL, sfat pentru cei care vor fi pe liste la alegerile din 2024. Altfel, vor sta 4 ani în Parlament şi nu vor pricepe nimic https://www.dcnews.ro/deputat-pnl-sfat-pentru-cei-care-vor-fi-pe-liste-la-alegerile-din-2024-altfel-vor-sta-4-ani-in-parlament-si-nu-vor-pricepe-nimic_921310.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel