EXCLUSIV  Regretă că a investit în România! Alin Bucur, care a dezvoltat Plaja Caelia din Mamaia: Cu siguranță afară eram respectat și ajutat - VIDEO

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Alin Bucur, investitor în Plaja Caelia din Mamaia, spune de ce a ales investiția în litoralul românesc, în ciuda piedicilor puse de instituțiile române. 

Alin Bucur, investitor în Plaja Caelia din Mamaia, a fost invitatul jurnalistului Val Vâlcu la interviurile DC News, marți, 11 iunie, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe DC News, DC News TV și DC Business, dar și pe Youtube DCNews și pe Facebook DC News, DCNewsTV și DC Business.

Alin Bucur a explicat de ce a investit în România și nu în străinătate, respectiv care sunt problemele esențiale cu care se confruntă oamenii pe litoralul românesc.

"Îmi iubesc țara și sunt 'consumator' de mare"

"Poate spun cuvinte mari, dar îmi iubesc țara și având un apartament în Mamaia, sunt 'consumator', și eu și familia mea, de mare. Ca mulți dintre români am fost plecat cam peste tot în lume și am observat că românul când ajunge în Dubai, la turci, la greci, la bulgari, plătește. De ce plătește? Pentru că are un confort. La noi toată lumea se plânge, prețurile fiind prea mari, și confortul lipsă. Într-adevăr, s-au mărit plajele, dar este un deșert. Nu numai că este deșert, nu este un nisip fin, sunt multe scoici în care te tai și nu ai toaletă. Dacă faci o plimbare până la mare și ai o nevoie fiziologică, nu ai timp să ajungi înapoi la cameră la cât ai de mers. Atunci, m-am gândit de ce toată lumea poate și România nu poate? Probabil dacă plecam în altă țară și făceam investiții pe acolo, atunci toată lumea mă blama că 'Alin Bucur sau familia Bucur a făcut bani în România și pleacă să investească afară'. Cu siguranță afară eram respectat și ajutat", a spus Alin Bucur.

VEZI TOATĂ EMISIUNEA AICI:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel