De ce a murit Sinead O'Connor. S-a aflat cauza decesului

FOTO: captura video YouTube @Dr. Phil
FOTO: captura video YouTube @Dr. Phil

S-a aflat motivul morții cântăreței Sinead O'Connor, celebră pentru hitul ”Nothing Compares 2 U”.

Celebra cântăreață irlandeză Sinead O'Connor, care a fost găsită fără semne vitale la o adresă din Londra în luna iulie a anului trecut, a murit din cauze naturale, a anunțat marți medicul legist, transmit agențiile Reuters și AFP, citate de Agerpres.

Sinead O'Connor, devenită celebră datorită vocii sale emoționante, a opiniilor sale exprimate în mod deschis și pentru hitul ”Nothing Compares 2 U” care a ajuns în topurile din 1990, a fost declarată decedată la fața locului.

La acel moment, poliţia a anunțat că moartea artistei de 56 de ani nu era considerată suspectă, iar biroul medicului legist a declarat că urma să fie efectuată o autopsie înainte de luarea unei decizii privind o eventuală anchetă.

”Se confirmă că doamna O'Connor a murit din cauze naturale. Prin urmare, medicul legist și-a încetat implicarea în cazul decesului său”, a precizat într-un comunicat London Inner South Coroner's Court.

Sinead O'Connor, omagiată de toată lumea

Artiști din întreaga lume au reacționat anul trecut la aflarea veștii despre moartea artistei, Michael Stipe, solistul trupei REM, și cântăreața americană Tori Amos numărându-se printre cei care au adus un ultim omagiu onestității feroce, prezenței intense și spiritului intransigent al lui O'Connor.

Mii de persoane s-au adunat în luna august, în ziua înmormântării, în fața fostei case de la malul mării a lui Sinead O'Connor pentru a-și lua rămas-bun de la aceasta, unii dintre cei prezenți interpretând în cor versurile hiturilor difuzate dintr-o camionetă de epocă, iar alții acoperind cu flori mașina funerară.

Decesul artistei de 56 de ani a venit la numai un an distanță după ce fiul său, Shane, în vârstă de 17 ani, și-a luat viața în ianuarie 2022, după ce a evadat din spital, acolo unde era supravegheat pentru că încercase să se sinucidă.

Citește și: 2023: Anul în care am rămas fără Matthew Perry, Tina Turner, Sinead O'Connor și Lisa Marie Presley

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel