De ce a vrut Jim Carrey să-și omoare mama în copilărie

Jim Carrey, sursa foto Facebook, Ace Ventura: Pet Detective
Jim Carrey, sursa foto Facebook, Ace Ventura: Pet Detective

Declarațiile actorului din cartea sa autobiografică i-au luat prin suprindere pe toți!

Marele actor nu a avut niciodată o relație bună cu cea care i-a dat viață, cel puțin așa reiese din propriile declarații. Conform biografiei actorului realizată de Matt Green, Jim Carrey a fost extrem de sărac în copilărie și, la un anumit moment, a fost nevoit să trăiască pe străzi. Situația sa era atât de disperată încât abia își mai păstra speranțele de supraviețuire.

De la vârste fragede a început să-și îndrepte întreaga furie înspre mama sa, Kathleen, pe care o învinuia pentru lipsa de hrană și de adăpost. Banii puțini și indiferența mamei l-au adus într-un punct critic, ajungând chiar să contemple ideea de a-și lua viața.

Într-un interviu remarcabil acordat revistei Rolling Stone în 1995, Carrey a vorbit deschis despre acea perioadă extrem de dificilă din viața sa. Confruntându-se cu mari probleme cu banii, actorul a devenit, practic, capul familiei încă din adolescență. "De pe la 19 ani am devenit părintele în familia mea" a mărturisit Jim.

Starul de la Hollywood a recunoscut că își susținea financiar părinții și le permitea să locuiască cu el, deoarece aceștia nu aveau nici măcar un acoperiș deasupra capului. Au locuit împreună până când vedeta a ajuns și ea la faliment.

Visa cum își sufocă mama

Din cauza presiunilor financiare și a stresului emoțional persistent, actorul și-a atins punctul limită. "Nu mai aveam răbdare și a trebuit să mă întorc în Canada", a dezvăluit el. Mai mult, Carrey a împărtășit că avea coșmaruri în care își imagina că o sufoca pe mama sa în somn. A avut senzația că, fără ea în viața sa, problemele salen-ar fi existat.

Într-un interviu deschis acordat The Hollywood Reporter, Carrey a discutat despre relația rece pe care a avut-o cu mama sa, care a fost sursa multor fantezii tulburătoare. Kathleen era dependentă de analgezice, o problemă care îi afecta comportamentul și o făcea să fie agresivă verbal. Lipsa de implicare a mamei în viața lui l-au făcut să se simtă abandonat și inutil. „Toată lumea din jurul meu era înarmată, iar eu eram chiar în mijlocul luptei”, a declarat vedeta. „Nu voiam să fug de toată realitatea teribilă, îmi doream să ies cu pieptul înainte și să lupt”, a mai spus Carrey în interviul amintit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel