De ce Angelina Jolie i-a interzis tatălui ei să o conducă la altar. Povestea neştiută de la nunta cu Brad Pitt

Foto: Facebook Angelina Jolie
Foto: Facebook Angelina Jolie

Angelina Jolie nu a avut niciodată o relaţie apropiată cu tatăl ei. Drept dovadă că nici nu l-a invitat la nunta ei cu Brad Pitt din 2014.

Angelina a devenit cunoscută la Hollywood după ce a renunțat la numele de familie dat de tatăl ei, Voight, cu care era trecută în acte. „Nu voiam să fiu Voght ca actriță, pentru că lumea ar fi reacționat la nume. Tata își cerea tot timpul scuze, când eram copil, că lumea se referea la mine ca la fiica lui Jon Voight. N-am fost apropiată de tatăl meu. Eram fiica mamei, nu atât a tatălui meu…”, povestea Jolie pentru First Curiosity.

Lipsa unei legături strânse între tată și fiică a fost evidentă și ani mai târziu. Tatăl nu ştia mai niciodată de planurile fiicei sale. Jon a aflat că Angelina se mărită din presă, iar vestea a ajuns știre abia cu câteva zile înainte de ziua cea mare. „Se pare că a fost foarte drăguț la nuntă, toți copiii au fost incluși în ceremonie, cred că a fost tare amuzant și drăguț. Mă bucur pentru ei”, a mărturisit în presă tatăl vedetei de la Hollywood.

„N-am vorbit cu ei de la nuntă. Nici măcar nu știam că urma să aibă loc. Oricum era săptămâna în care se acordau și premiile Emmy, așa că nici n-aș fi putut merge”, s-a scuzat Jon Voight. Așadar, tatăl miresei n-a condus-o la altar pe fiica sa și nici măcar nu s-a pus problema dacă e invitat sau nu. Relația tată-fiică a fost destul de distantă și abia după divorțul Angelinei de Brad Pitt cei doi s-au mai apropiat. De remarcat că frustrarea Angelinei pentru tatăl său s-a văzut, deseori, şi în rolurile pe care le-a jucat atunci când avea de interpretat scene cu conţinut sensibil vis-a-vis de relaţia fiică-tată. În prezent, cei doi îşi vorbesc, dar destul de rar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel