EXCLUSIV  De ce au fost "date uitării" produsele bio. Ciuvică: Este ușor să le faci bio din birou. După, iese agricultorul... Totul pleacă de la bani

FOTO: Freepik @black.salmon
FOTO: Freepik @black.salmon

Val Vâlcu și Mugur Ciuvică au vorbit despre ceea ce înseamnă bio și de ce lucrurile nu merg în direcția așteptată.

”Vin alegerile europarlamentare, s-au schimbat politicile agricole - de unde erau "interzicem, facem totul bio, totul eco", dintr-odată totul s-a fleșcăit. A căzut la vot”, a spus jurnalistul Val Vâlcu în emisiunea Miercurea Neagră de la DC News și DC News TV.

În replică, Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, susține că acestea au căzut la vot, nu din cauza alegerilor, ci a banilor, care nu sunt deloc puțini.

”Nu pentru că vin alegerile europarlamentare, ci pentru că se lovesc de bani. Chestiile alea bio costă mult”, a spus Ciuvică, completându-l pe Val Vâlcu cu privire la căderea regimului lui Ceaușescu, în urmă cu 34 de ani.

”Ceaușescu s-a blocat în bani?”, a întrebat Val Vâlcu, iar în replică Ciuvică a afirmat că ”Ceaușescu de bani a căzut. Că dacă Ceaușescu le lăsa ceva de mâncat românilor, poate... Oricum cădea, că a căzut tot sistemul comunist de la bani, nu a căzut de altceva. Rușii, la un moment dat, și-au dat seama că nu mai pot să susțină economic nici pe ei, nici sistemul în sine. Și s-a prăbușit tot sistemul. În UE, acum, condus încă de progresiști, văd că se lovesc de bani.

Faci bio toate lucrurile, este ușor să le faci din birou. După, îți iese agricultorul și îți spune că bio o să însemne de trei ori mai mult. E bine să coste ceapa de trei ori mai mult? Nu e bine! Tăiem bio și o lăsăm fără. Vine Greta (n.r. Thunberg, activistă pe mediu) și zice Nu, nene, electric.

Vin toate astea, și războaiele, și cu alea, și cu alea. Cu electricul este problemă, costă. Costă mult! Mai tăiem din electric. Totul este de la bani și asta cu electricul ați văzut, au lăsat-o și ei mai moale”, a mai spus Mugur Ciuvică.

Mai multe în video:

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel