De ce copiii regali nu au voie să mănânce fructe de mare și să poarte negru în timpul zilei

foto: Facbook, The Royal Family
foto: Facbook, The Royal Family

Copiii Prințului William nu au voie să aibă porecle, să mănânce prea mult fast food sau să râdă zgomotos în public. Știai asta?

Copiii Printului William al Marii Britanii și ai Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, sunt membri ai familiei regale britanice, iar asta implică anumite responsabilități și restricții. Așadar, nu pot face ce fac alți copii, ei trebuie să fie un exemplu de noblețe și disciplină pentru comunitate. Este și motivul pentru care băieții poartă doar pantaloni scurți, la dungă, până la vârsta de 8 ani, semn al bunăstării. Se pare că George a trecut de acest prag, însă Louis trebuie să respecte regula încă ceva timp. În plus, fetițele nu pot purta tiara până când se mărită, nici măcar în joacă.

Louis, Charlotte și George trebuie să participe la diverse evenimente, cum ar fi nunți regale, ceremonia purtării steagului, dar și altele. Mai mult decât atât, trebuie să aibă o atitudine demnă de statutul pe care îl au, dezvăluie Reader's Digest.

Poreclele, interzise

În mod obișnuit, părinții își alintă copiii folosind diverse diminutive sau porecle. Cu toate acestea, această practică nu este permisă în cazul copiilor regali. Aceștia trebuie să fie strigați doar pe numele pe care îl poartă.

Nu pot păstra darurile primite

Copiii regali au voie să primească daruri dar nu le pot păstra. Este o regulă care spune că cei cu sânge albastru "nu se cade" să păstreze ceva ce provine din afara Curții Regale, gestul fiind considerat neetic și degradant.

Moștenitorii tronului nu au voie să călătorească împreună

Din motive de securitate și pentru a proteja linia succesiunii la tron în cazul unor posibile tragedii, cum ar fi prăbușirea unui avion care ar putea afecta mai mulți moștenitori regali, este interzisă călătoria simultană a acestora. Astfel, ei trebuie să călătorească individual și nu împreună.

Trebuie să aibă cunoștințe aprofundate în limbi străine

Copiii trebuie să stăpânească nu doar limba engleză, ci și mai multe limbi străine, dat fiind că încă de mici călătoresc în diverse țări și trebuie să poată comunica eficient.

Interdicție asupra consumului de fructe de mare

E de la sine înțeles că dieta lor este atent monitorizată. Pe lângă accesul la preparate special gătite de bucătari personali, li se interzice consumul de fructe de mare, care au printre cei mai comuni alergeni alimentari și prezintă riscuri de intoxicație alimentară. Dacă acestea nu sunt proaspete, pot fi periculoase pentru sănătate.

Nu au voie să poarte haine negre la evenimentele diurne

Deși li se interzice să poarte haine negre la evenimentele desfășurate în timpul zilei, este necesar să aibă în garderobă astfel de ținute. Hainele negre pe timpul zilei ar aminti, cumva, de pătura de jos. și asta pentru că hainele albe sau deschise la culoare sunt preferate de cei cu stare materială bună pentru că le pot schimba mai des și își permit să le spele și să le curețe oricând.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel