EXCLUSIV  De ce dezvăluirile lui Gigi Becali sunt o piatră de moară pentru George Simion și AUR

Inquam Photos / Eduard Vînătoru
Inquam Photos / Eduard Vînătoru

Dezvăluirile lui Gigi Becali privitoare la jocurile care se fac pentru a-l propulsa pe George Simion în turul 2 al alegerilor prezidențiale au surescitat miercuri opinia publică din România.

CITEȘTE ȘI                  -                  Cui folosește manevra lui Becali și Hrebenciuc cu Simion în turul 2. Bogdan Chirieac: Aduce puncte în plus la partid!

Gigi Becali, candidat la Camera Deputaților din partea Alianței pentru Unirea Românilor, a declarat, marți seară, la Realitatea Plus, că Viorel Hrebenciuc i-ar fi propus să-l propulseze pe George Simion în turul doi al alegerilor prezidențiale, pentru ca Marcel Ciolacu să aibă parte de un candidat facil pe care să îl poată bate.

„Am vorbit și cu Hrebenciuc. Și mi-a zis: Măi, nea Gigi, haide să îl băgăm pe Simion în turul doi. Am zis bine, hai să îl băgăm”, a mărturisit Gigi Becali, marți seara, la Realitatea Plus.

Declarațiile latifundiarului nu sunt însă nici pe departe unele îmbucurătoare pentru George Simion, deoarece asociază imaginea liderului AUR și a formațiunii politice pe care o conduce cu Partidul Social Democrat. Pentru un votant PSD, faptul Marcel Ciolacu vrea să își aducă în turul 2 un candidat facil este reconfortant, însă pentru votantul AUR, declarația lui Gigi Becali poate fi privită în cheia plasării lui George Simion la brelocul lui Marcel Ciolacu.

Mai mult decât atât, având în vedere că votantul AUR este anti-sistem și anti partide tradiționale, strategia evocată de Gigi Becali, în care Simion este doar o unealtă a Partidului Social Democrat, cu siguranță că îi va aduce numai dezavantaje lui George Simion.

De asemenea, miercuri, fostul coleg de campanie al lui George Simion și numărul 1 de pe lista AUR la alegerile Parlamentare, Cristian Terheș, a precizat că se urmărește „compromiterea mișcării național-conservator-suveraniste din România“, iar George Simion este un „trădător“.

„Gigi Becali, prietenul lui George Simion, s-a spovedit în direct și confirmă faptul că PSD are o înțelegere ocultă cu Simion pentru a-l duce în turul doi și a-l ajuta, astfel, pe Ciolacu să câștige președinția.

Acum se confirmă de ce George Simion a sabotat nu doar unirea forțelor național-conservator-suveraniste din România, dar și propriul partid.

Listele locale la AUR au fost înțesate de PSD-iști sub acoperire pe locuri eligibile. Acolo unde nu s-a putut, cei care au câștigat alegerile nu au mai fost validați pentru a-i băga pe următorii de pe lista (...)

Frați suveraniști, s-a dovedit acum că adevăratul trădător e George Simion.

Ne-a înșelat crezul și este doar o unealtă a acestor guvernanți inepți. Luați aminte și nu vă mai lăsați păcăliți“, a scris Terheș, miercuri, pe Facebook.

Prin urmare, mărturia lui Gigi Becali, dar și precizările lui Cristian Terheș, care îl leagă pe George Simion de planul PSD de a da viitorul președinte al României pot avea un efect revelator asupra electoratului AUR, care se poate îndrepta către alte formațiuni suveraniste. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel