EXCLUSIV  De ce îmbătrânește tineretul prematur și se îmbolnăvește. Lidia Fecioru dezvăluie cum putem evita să mai vedem un „tineret zombat” / Video

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a fost invitată la emisiunea „Pastila de Frumusețe", de pe DC News și Spectacola, unde a vorbit despre factorii care fac ca tânăra generație să se îmbolnăvească mai des decât o făceau oamenii de altădată. 

Lidia Fecioru a explicat de ce tinerii din ziua de azi sunt mai predispuși la boli, suferă de dureri  articulare, îmbătrânesc prea devreme, subliniind faptul că ei nu se hrănesc cu mâncare preparată în casă, acesta fiind principalul motiv pentru care apar astfel de afecțiuni. 

„Eu mă duc la cealaltă emisiune și merg prin partea de nord, Pipera, unde sunt foarte multe blocuri de multinaționale. Plec la ora 18:00 când iese tineretul de la muncă, un tineret „zombat”. Sincer îți spun. Zombat de locul unde muncesc, de orele pe care le muncesc, de orele pe care le petrec în fața calculatorului și nu fac săracii nimic, decât că trec drumul și-și cumpără o shaorma sau doi covrigi, sau trec drumul și-și cumpără mâncare gătită la caserolă de la supermarket. E normal pentru că nu interesează pe nimeni cât de bogată este alimentația lui în fier, cât de bogată este alimentația lui în vitamina B12. Doar să fie sătul!

Practic, generației tinere îi lipsește gătitul acasă, mâncarea de calitate. Mâncarea de calitate nu s-a făcut decât acasă! Nu poți să-mi spui mie că nu știu unde se gătește ca la mama acasă. Nu se gătește nicăieri că la mama acasă. Vă spun eu! Nicăieri în lumea asta! Orice tocăniță aș mânca, la orice restaurant, eu o fac mult mai gustoasă. E vorba de comoditate. Acum e un buton „comandă de mâncare”.", a spus Lidia Fecioru. 

Alimentația e foarte importantă

„De pildă, am văzut foarte mulți bărbați cu un burton care atârnă. Trebuie să nu mănânce: cartof, să nu bea alcool, să nu bea suc stors din fructe sub nicio formă, mai bine mănâncă fructul decât să mănânce sucul stors proaspăt. Poate să bea suc de legume. E mai bun de o mie de ori decât sucul stors de portocale.

Eu le evit. Dacă bem un pahar de suc stors dintr-o portocală, proaspăt, vom avea o explozie de insulină în momentul când l-am băut. Când noi mâncăm felia, până se sparg granulele, corpul nostru eliberează insulină mai încet. Când bem sucul este explozie de insulină pentru că vine să acopere. În momentul când se întâmplă, o ora e dezastru. Se consumă energiile și insulina, după care avem o scădere foarte mare de insulină.

Și uite așa sunt foarte mulți tineri care ajung la 35-40 de ani și fac diabet deoarece consumă mâncare negătită. Au murit copii din cauza hranei vegane!", a spus Lidia Fecioru. 

„Nu trebuie să fii în trend!"

„Spălarea asta pe creier și să fii în trend... Domnule, nu trebuie să fii în trend! Fii ca tine! Nu te uita la alții, fă ce simți tu. De ce trebuie să fii în trend, să mănânci nu știu ce dacă știi că acea mâncare conține foarte puțin fier, magneziu, potasiu. Noi avem nevoie de proteină, cum ar fi slănina. Avem nevoie de ea pentru creier și pentru ficat, ca de aur!

Dacă facem cartofi prăjiți în casă e bine să amestecăm puțină untură cu puțin ulei. Consumul numai de ulei de măsline este interzis! Cine are un doctorat în alimentație niciodată nu-ți va spune să nu mănânci untură, unt, nu-ți va spune să mănânci așa sau așa. Toți medicii în alimentație îți spun: Nu puneți mierea în ceaiul fierbinte, nu îndulciți cafeaua cu miere că n-are nicio valoare.", a spus Lidia Fecioru la emisiunea „Pastila de Frumusețe", de pe DC News și Spectacola. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel