DE CE Marian Vanghelie îl vrea pe Cătălin Voicu la Senat

marian_vanghelie
marian_vanghelie

Președintele PSD București, Marian Vanghelie, declară că încă nu s-a delimitat de senatorul PSD, Cătălin Voicu, acuzat de corupție și este posibil ca acesta să fie chemat în Senat pentru a vota.

"S-ar putea să cerem ca Voicu să fi adus la Senat, dacă e nevoie pentru a vota. Pentru că, în momentul de faţă, lucrurile sunt foarte complicate. Nu există o majoritate la Senat, şi atunci să fie foarte important să ne decidem, să cerem ca el să poată să vină să îşi exercite votul. El nu este condamnat, şi are dreptul să voteze. Eu nu m-am delimitat niciodată de Cătălin Voicu pentru că sunt bărbat.

Eu nu cred în vinovăţia lui Voicu, cred că este o arestare politică. Viaţa va demonstra dacă am avut dreptate sau nu. Cred că este un circ politic, o mascaradă. Şi de aceea nu mă delimitez. În general, toată lumea fuge când pritenii noştri au asemenea probleme. Eu nu fac partea din acea categorie", spune Marian Vanghelie, într-un interviu acordat evz.ro.

Totodată, liderul PSD s-a arătat nemulţumit de modul în care jurnaliştii îl iau peste picior, cu diverse ocazii. "Nu mai am 20 de ani, am 40 şi ceva. Trebuie să existe un anumit tip de respect. În viaţă, ca să poţi să fii respectat, trebuie să ştii să respecţi. Unele comentarii sunt din partea unor ziarişti care zic că sunt şi ei în trend dacă fac aşa, altele pentru că ziariştii sunt puşi de anumiţi şefi de-ai lor ca să ducă lucrurile într-un anumit loc. Dar eu îi atenţionez pe acei şefi care fac aceste lucruri că vine o vreme a plăţii pentru toată lumea", spune Vanghelie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel