De ce nu a luat Jojo numele lui Paul Ipate în acte, după nuntă

foto: Instagram, Jojo
foto: Instagram, Jojo

Cătălina Grama, alias Jojo, a spus de ce nu și-a luat până acum numele după soț.

Jojo și Paul Ipate au decis în acest an să-și unească destinele. Cei doi s-au căsătorit în data de 5 august 2023, iar cununia civilă a avut loc în Martina Franca, Italia, într-un decor de vis. Totul s-a întâmplat în secret, deși familia le-a fost alături și le-a împărtășit bucuria. Povestea de dragoste a celor doi durează deja de 9 ani.

"Copiii s-au bucurat foarte tare, mai ales când le-am spus care e destinația aleasă pentru nuntă. Zora a fost cea mai încântată, pentru ca e fetiță și s-a gândit imediat la rochițe etc. Nu au fost surprinși. Pentru ei eram deja căsătoriți cu sufletul" a mărturisit Jojo pentru Viva.

"Încă nu am apucat să facem transferul de acte, pentru că am fost extrem de ocupați cu proiectele noastre. Imediat ce vom face asta, voi fi Cătălina Grama Ipate" a mai spus actrița.

La tăierea tortului și petrecere Jojo a purtat o rochie sirenă brodată manual specifică stilului italian.

Cătălina Grama a mai fost căsătorită înainte de a fi cu Paul Ipate. Actrița a avut un mariaj cu Ionuț Grama, care a durat din anul 2009 până în anul 2012. Din anul 2014, Jojo și Paul formează un cuplu și sunt părinții unei fetițe. Actrița mai are un băiat din căsnicia anterioară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel