De ce nu ar trebui să porți niciodată pantaloni scurți atunci când zbori cu avionul

De ce nu ar trebui să porți niciodată pantaloni scurți atunci când zbori cu avionul / Foto: Pixabay
De ce nu ar trebui să porți niciodată pantaloni scurți atunci când zbori cu avionul / Foto: Pixabay

Un însoțitor de bord a spus de ce nu ar trebui să porți niciodată pantaloni scurți atunci când zbori cu avionul.

Ținuta ideală pentru zborul cu avionul poate face toată diferența pentru întreaga călătorie. Pe de o parte, vrei să te simți confortabil la bordul avionului, dar nu atât de confortabil încât să arăți indecent, iar de multe ori vrei să fii pregătit pentru vremea caldă de la celălalt capăt al zborului, scrie The Sun. Așadar, având în vedere acest lucru, nu este deloc surprinzător că deseori alegem să ne îmbrăcăm cu un hanorac și cu o pereche de pantaloni scurți.

VEZI ȘI: De ce să nu te încalți niciodată în sandale atunci când zbori cu avionul

Dar utilizatorul TikTok, Tommy Cimato, a avertizat că nu este bine să îți iei pantaloni scurți atunci când zbori cu avionul deoarece scaunele nu sunt curățate în mod regulat.

El a spus: „Nu purta sau nu încerca să porți pantaloni scurți când ești într-un avion. Nu știi niciodată cât de curat va fi, așa că dacă ai pantaloni lungi vei avea mai puțini microbi pe tine".

Nu te rezema cu capul de geam



În plus, Tommy spune că oricât de tentant ar fi, să nu vă sprijiniți de ferestre.

"Nu adormi și nu îți sprijini capul pe fereastră. Nu ești singurul care a făcut asta și nu știi câți oameni sau copii și-au șters mâinile sau alte lucruri pe fereastră", a spus el.

Apoi, de parcă băile din avion nu ne-au stresat suficient, însoțitorul de bord a recomandat și să nu apăsăm butonul pentru tragerea apei cu mâinile goale.

"Sincer, sunt doar super insalubre și destul de dezgustător, așa că atunci când spălați veceul, folosiți un șervețel pentru a păsa acel buton", a mai spus însoțitorul de bord.

Hidratați-vă



În timp ce sunteți captivat de un film sau de o carte bună, poate fi ușor să uitați să beți apă pe tot parcursul zborului - iar însoțitorul s-a grăbit să sublinieze cât de important este să rămâneți hidratat.  În cele din urmă, Tommy i-a îndemnat pe pasageri să nu se sfiască să ceară ajutor însoțitorilor de bord dacă au nevoie de el.

"Să știe un însoțitor de bord dacă vă simțiți rău. Așa că, dacă aveți nevoie de mâncare, apă sau o pungă în care să respirați, vă rugăm să nu ezitați să ne anunțați", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel