De ce nu e bine să ții roșiile în frigider. Cea mai mare greșeală pe care o faci

De ce nu e bine să ții roșiile în frigider. Cea mai mare greșeală pe care o faci. Și tu ții roșiile în frigider? Este total greșit. Iată explicația.

Alegeri prezidentiale 2024

Gustul roşiilor este dat de compuşi volatili, iar mediul rece opreşte producerea acestora, distrugându-i pe cei existenţi. De asemenea, roșiile vor fi mai moi şi mai făinoase şi îşi vor pierde şi din gust.

Este recomandabil să se păstreze la temperatura camerei şi să se consume când sunt pe deplin coapte sau la cel mult trei zile de la coacere, scrie foodstory.stirileprotv.ro.

Printre alimentele pe care nu trebuie să le ții în frigider se numărăr și busuiocul, cartofii, ceapa, avocado, usturoiul, pâinea, uleiul de măsline, cafeaua și mierea.

Vezi și: Cum se curăță peștele. Metoda rapidă și ingenioasă, fără pic de mizerie în bucătărie - VIDEO

De ce nu trebuie să întorci carnea des, în tigaie sau pe grătar. Cea mai mare greșeală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel