De ce nu e bine să ții roșiile în frigider. Cea mai mare greșeală pe care o faci. Și tu ții roșiile în frigider? Este total greșit. Iată explicația.
Gustul roşiilor este dat de compuşi volatili, iar mediul rece opreşte producerea acestora, distrugându-i pe cei existenţi. De asemenea, roșiile vor fi mai moi şi mai făinoase şi îşi vor pierde şi din gust.
Este recomandabil să se păstreze la temperatura camerei şi să se consume când sunt pe deplin coapte sau la cel mult trei zile de la coacere, scrie foodstory.stirileprotv.ro.
Printre alimentele pe care nu trebuie să le ții în frigider se numărăr și busuiocul, cartofii, ceapa, avocado, usturoiul, pâinea, uleiul de măsline, cafeaua și mierea.
Vezi și: Cum se curăță peștele. Metoda rapidă și ingenioasă, fără pic de mizerie în bucătărie - VIDEO
De ce nu trebuie să întorci carnea des, în tigaie sau pe grătar. Cea mai mare greșeală
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News