Când vrei să slăbești, încerci să mănânci mai puțin? Se pare că nu este un lucru tocmai eficient. Nutriționistul Cori Grămescu explică de ce.
"Primul lucru la care ne gândim atunci când ne propunem să slăbim este că trebuie neapărat să mâncăm mai puțin și începem să sărim peste mese, începem să scoatem grupe mari alimentare din meniul nostru și ajungem să ne rezumăm doar la frunze și ocazional o bucată de carne. Nimic mai greșit!
De cele mai multe ori nu cantitatea de mâncare este problema, ci ceea ce alegem să mâncam sau modul în care preparăm alimentele. Primul pas este să facem alegeri mai bune. De exemplu, în loc de cereale cu lapte la micul dejun, mâncă omletă cu legume sau la prânz în loc de cartofi prăjiți, mâncă cartofi la cuptor. Corpul nostru are nevoie de energie pentru a funcționa și asta înseamnă că are nevoie de alimente bune și nutritive, nu de restricții!", a explicat Cori Grămescu pe Facebook.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News