De ce nu este Orban PREMIER? Detaliile care aruncă în aer lupta Cîțu - Orban: Hai să fim CINSTIȚI!

Ludovic Orban a făcut declarații despre Florin Cîțu și despre motivul pentru care nu este el premierul României acum. 

În plină luptă politică pentru șefia Partidului Național Liberal, invitat în platoul B1 TV, Ludovic Orban a făcut declarații în premieră.

Întrebat de ce nu este el premierul României, Ludovic Orban a dat vina pe USR.

"Pentru că USR, la negocierile pe care le-am purtat, l-a preferat între mine și Florin Cîțu, pe Florin Cîțu!", a declarat Ludovic Orban, în direct la B1 TV.

Regretă Ludovic Orban că l-a susținut pe Cîțu?

Întrebat dacă regretă că l-a susținut și propus pe Florin Cîțu la acea vreme, Ludovic Orban a avut un moment de tăcere, după care a răspuns: "Nu! Este prematur să spun așa ceva. În analiza unei propuneri trebuie să te gândești la modul în care își exercită un coleg funcția pentru care l-ai propus. De regulă, e greu să faci o evaluare la șapte luni!

Sigur, întotdeauna e loc de mai bine. Sigur că  din punct de vedere politic nu m-aș fi așteptat ca Florin Cîțu să fie contra-candidatul meu, dar nu regret. În general, numai atunci când e de domeniul evidenței am obiceiul să regret o decizie politică într-un moment sau altul.

Florin Cîțu a fost prima propunere dacă vă aduceți aminte, după cinci zile de blocaj noi am flexibilizat mandatul și am venit cu două propuneri de premier: Florin Cîțu sau Ludovic Orban și la negocieri, cei care au decis premierul au fost cei de la USR", a mai spus el. 

Ludovic Orban: Hai să fim cinstiți, Coaliția nu este foarte omogenă

Răzvan Zamfir: Cei de la USR care ulterior au regretat, pentru că îmi amintesc declarațiile domnilor Drulă, Năsui, cred că și Bulai, oameni care au declarat că s-au înșelat sau că au luat o decizie greșită atunci când l-au votat. 

"Eu am experiența conviețuirii în Coaliție și în general sunt un om de cuvânt. Un om care în momentul în care a dat mâna cu cineva este loial angajamentelor pe care și le-a luat. Viața într-o Coaliție nu este simplă. Armonizarea punctelor de vedere este o activitate de zi cu zi. Hai să fim cinstiți, Coaliția nu este foarte omogenă, din punct de vedere al felului de a fi. Cei de la USR s-au  obișnuit foarte mult în opoziție și de multe ori se comportă ca și cum ar fi în opoziție", a mai spus Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel