De ce să nu pui paprika (boia de ardei) pe carnea udă. Secretul bucătarilor

Orice friptură, pentru a fi gustoasă, trebuie pregătită ca la carte. Există un truc care face minuni cu preparatul tău. Iată de ce nu se pune paprika (boia de ardei) pe carnea udă.

Paprika (boia de ardei) nu se pune pe carnea udă pentru că se va arde şi va da un aspect urât fripturii. Se va pune după ce friptura este gata.

Pentru a obţine o friptură de pasăre frumos rumenită ungeţi-o înainte de a o introduce la cuptor cu un strat subţire de zahăr praf.

Pentru a obține feluri de mâncare cât mai suculente, amestecați carnea tocată de pui cu suc de roșii: 50 ml de suc pentru 500 g de carne. Deoarece carnea de pui este destul de fină, este nevoie să-i redați un gust mai intens, scrie bucatarul.eu.

De aceea, adăugați condimente puțin mai picante decât ca de obicei (maghiran, curry, rozmarin, piper negru sau roșu).

Vezi și: De ce să presari puțină sare pe grătar, înainte de a pune micii. Secretul bucătarilor adevărați

Salată Caesar cu pui și crutoane, rețetă. Cea mai gustoasă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel