De ce nu trebuie să întorci carnea des, în tigaie sau pe grătar. Cea mai mare greșeală

De ce nu trebuie să întorci carnea des în tigaie sau pe grătar. Cea mai mare greșeală. Carnea preparată în tigaie sau pe grătar nu ar trebui întoarsă așa des. Faci cea mai mare greșeală. Iată de ce.

Pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar.

Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.

Trebuie să ştii că nu poţi avea încredere în niciun cuptor Un termometru de cuptor te va ajuta să treci peste această problemă şi plăcintele şi cozonacii îţi vor mulţumi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel