De ce NU trebuie să pui LEGUMELE la fiert în APĂ RECE. Greșeală uriașă!

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Dacă până acum ai pus legumele la fiert în apă rece, ai greșit enorm. Vezi de ce nu trebuie să mai faci această greșeală.

Legumele nu se pun la fiert în apă rece, ci călduţă, dacă vrei să nu se zdrobească şi să-şi păstreze culoarea. Completarea se face tot cu apă călduţă, când gătim ciorbe sau alte feluri de mâncare.

Dacă ţi-a scăpat prea multă sare în ciorbă, ea se drege dacă pui doi cartofi cruzi în ea şi o dai în clocot câteva minute.

Orezul rămâne întreg dacă adaugi puţin suc de lămâie în apă în care fierbe. 

Vezi și: De ce să CĂLEȘTI CARTOFII fierți înainte de a face PIURE. Rezultat fabulos! Va fi TRUCUL tău preferat

De ce să pui cartofii în apă rece cu sare, înainte de a-i băga la cuptor. Truc excelent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel