De ce să adaugi apă rece în albuș, atunci când îl bați spumă. Trucul secret al patiserilor. Apa rece adăugată în albuș, în momentul în care îl bați spumă, face minuni. Iată cum te ajută. Patiserii țin cont de acest secret.
Ca să obţii o cantitate mai mare de albuș, adăugaţi un capac de apă rece când le bateţi.
Un alt truc pe care îl poți folosi când vrei să prăjești ouăle sau alte alimente care se lipesc, este presari puțină făină în tigaie și nu vei mai avea această problemă.
De asemenea, poți sparge ouăle într-o tigaie ca şi cum ai vrea să le prăjeşti, numai că în loc de ulei, pune nişte apă. Ca rezultat vei obţine ouăle perfecte cu gălbenuş lichid.
Vezi și: De ce să fierbi sarmalele în vin roșu. Secretul gospodinelor adevărate
De ce nu trebuie să întorci carnea des, în tigaie sau pe grătar. Cea mai mare greșeală
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu