De ce să adaugi o lingură de orez în carnea pentru perișoare. Bucătăresele sunt foarte atente la asta. Orezul adăugat în carnea pentru perișoare va duce la rezultate minunate pentru orice gospodină care vrea ca totul să iasă perfect. Bucătăresele nu uită niciodată acest truc.
Pentru ca perișoarele să se lege și să nu se mai împrăştie în ciorbă, se adăuga o lingură de orez în compoziţia lor.
Orezul conține foarte mult amidon, motiv pentru care acesta poate face foarte multă spumă atunci când îl gătiţi. Spălați-l înainte de a-l găti. De asemenea, dacă vreți ca orezul să nu iasă moale, atunci când îl fierbeți, adăugaţi un vârf de linguriţă de sare la 180 de grame de orez.
Dacă vreți ca orezul să rămână întreg şi alb, adăugați în apa de fiert o felie de lămâie.
Vezi și: De ce să adaugi apă rece în albuș, atunci când îl bați spumă. Trucul secret al patiserilor
De ce să fierbi sarmalele în vin roșu. Secretul gospodinelor adevărate
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu