De ce să adaugi oțet în aluatul de cozonac. Secretul folosit de chefii bucătari. Oțetul pare că face minuni în mult cazuri, în bucătărie. Chiar și când vine vorba despre delicioșii cozonaci. De ce ar trebui să îl adaugi în aluat.
Aluatul de cozonac iese mai pufos daca adaugi in compozitie o lingura de otet.
De asemenea, cartofii, înainte să fie prăjiţi, se fierb în apă cu oţet balsamic, ceea ce le va da o savoare deosebită în interior, eliminându-se astfel și o cantitate mare de amidon din ei. De asemenea, nu se vor imbiba cu grăsime când se prăjesc.
Dacă vrei ca piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă de oţet.
Vezi și: De ce să ții carnea în suc de ananas, înainte de-a o găti. Rezultatul este spectaculos
De ce să adaugi apă rece în albuș, atunci când îl bați spumă. Trucul secret al patiserilor
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu