De ce să alegi pentru catering și alte evenimente boluri din carton și ambalaje biodegradabile

Odată cu retragerea în mare parte de pe piața de profil a ambalajelor din plastic, în special cele de unică folosință, alegerea firmelor din HoReCa s-a îndreptat, în mod firesc, spre ambalajele biodegradabile. Acestea nu ocupă mult spațiu, nu este nevoie să fie spălate după folosire și, fapt de mare importanță, se degradează fără a polua mediul înconjurător.

Producătorii și distribuitorii aceste genuri de ambalaje pun la dispoziția clienților game întregi din acest tip de ambalaje, de la farfurii până la pahare din materiale biodegradabile. Oferte foarte bune, dar și mostre gratuite, acestea nu pot fi ratate.

Cumperi boluri de carton și faci economii serioase

Ambalajele din plastic, inclusiv tacâmurile de unică folosință, au fost înlocuite, treptat, cu ambalaje fabricate din materiale biodegradabile: hârtie, carton presat, trestie de zahăr sau frunze de palmier, printre altele. De la boluri carton, capace, pahare, farfurii și până la sacoșe, toate au fost înlocuite treptat.

Acest lucru aduce, desigur, și o utilizare mai eficientă a resurselor, în special cel din industria ambalajelor. Chiar și caserole biodegradabile se găsesc la prețuri foarte bune în magazinele online. Tot ceea ce ține de ambalaj biodegradabil a fost adus în atenția clienților din HoReCa, deoarece aceștia au nevoie masivă de aceste ambalaje.

Fie pentru catering, fie pentru degustări de produse sau alte evenimente festive, ambalajele biodegradabile sunt din ce în ce mai cerute pe piața de profil.

Ambalaje speciale pentru servirea de pizza sau a altor sortimente de mâncare

Unele sortimente de mâncare au forme speciale și nu pot fi livrate altfel decât în cutii corespunzătoare. De exemplu, pizza are nevoie de cutii pătrate și cu separator pentru a păstra preparatul în stare bună până la destinație. Cartofii prăjiți au nevoie de conuri speciale pentru a putea fi serviți, mai ales la evenimente de tip street food.

Meniurile care sunt folosite la catering sau livrate la birouri au nevoie de compartimentare adecvată, pentru ca felurile de mâncare să nu se amestece între ele. Toate ambalajele folosite sunt rezistente la transport, dar și la variații de temperatură. Capacele pentru boluri și caserole, dar și paharele sunt confecționate din materiale rezistente, de tip carton presat, pentru a păstra alimentul în interior.

Cofetăriile și patiseriile beneficiază de ambalaje de prezentare sau livrare a prăjiturilor sau torturilor, cu sau fără fereastră.

Ambalaje personalizate pentru bunul mers al afacerii

Pe lângă linia de ambalaje din materiale reciclabile, firmele de ambalaje mai oferă și posibilitatea personalizării acestora, cu logo-ul firmei sau al afacerii respective. Clienții vor reține acest aspect și se vor reîntoarce la acel restaurant sau cafenea.

Nu doar atât, o altă metodă de fidelizare este și oferirea de către furnizor a unei sacoșe cu mostre gratuite pentru a putea fi testate. În felul acesta, clientul se convinge de calitatea și utilitatea lor.

Se mai pot comanda și sacoșe de hârtie cu mâner, prosoape de hârtie sau alte accesorii necesare în industria HoReCa: naproane, fețe de masă, produse de dezinfectare etc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel