De ce să alegi un glet profesional gata preparat? (P)

Alegerea unui glet adecvat este foarte importantă, deoarece poate face diferența dintre o suprafață vopsită care își va păstra aspectul plăcut timp îndelungat și o suprafață care se va deteriora în scurt timp, ducând la irosirea resurselor, timpului și efortului.

Mai mult decât atât, există riscul ca pereții sau tavanul să prezinte denivelări imediat după aplicarea produsului, dacă gletul are o calitate îndoielnică.

Vestea bună este că în magazinele specializate în această nișă, așa cum este Econstrukt, există produse eficiente, versatile, economice și durabile, cu care poți obține rezultate excelente: gleturi și chituri profesionale, gata preparate. Conform Econstrukt, alegerea unui astfel de produs gata preparat nu poate fi considerată decât o necesitate pentru cei care pun preț pe calitate în proiectele de renovare sau construcții, având în vedere beneficiile aduse. 

Gleturi și chituri cu formulă profesională, pe care le poți folosi și în proiecte DIY

De foarte multe ori ne dorim să ne ocupăm noi înșine de proiectele care țin de renovarea locuinței. Este, pe de o parte, un proces relaxant pentru unele persoane, iar pe de altă parte, nimeni nu ar putea avea același nivel de implicare și dedicare, oricât de profesionistă ar fi echipa la care am apela. 

În general, experiența își spune cuvântul în rezultatul final al unui proiect de renovare sau construcții, însă cu ajutorul produselor potrivite, poți să obții rezultate impecabile chiar și în lipsa unei experiențe vaste. Alegând gleturi și chituri cu formulă profesională, te vei asigura de acest lucru. De exemplu, dacă optezi pentru gleturi profesionale gata preparate din gama Vitex, cu o capacitate excelentă de umplere și finisaj uniform, poți obține o suprafață netedă a pereților sau tavanului, chiar dacă aplici gletul fără ajutor profesionist.

Efort minim pentru pregătirea suprafeței înainte de a aplica glet sau chit

Având în vedere că gletul este gata preparat și că are o formulă profesională, care îi conferă calitate superioară, nu va trebui să depui mult efort sau să petreci timp îndelungat pentru a pregăti suprafața suport.

De exemplu, pentru a aplica unul dintre cele mai bune chituri din oferta Econstrukt, Acrylic Putty de la Vitex, nu trebuie decât să te asiguri că suprafața este uscată, fără praf, urme de grăsime și impurități. Aceleași condiții sunt valabile și pentru gleturi precum Visto Ready Smooth sau Visto Ready Fine, tot de la Vitex.

Glet cu aplicare rapidă și simplă

Fără timp pierdut pentru a pregăti gleturi și chituri, fără erori în ceea ce privește cantitățile utilizate sau diluția, fără un rezultat nepotrivit pentru nevoile tale! În schimb, vei avea parte de rapiditate și eficiență ridicată. 

Pentru a aplica gleturi gata preparate, nu este nevoie decât să cureți suprafața suport așa cum am explicat anterior și să folosești o spatulă sau un cuțit special. Al doilea strat, dacă este cazul, se aplică la aproximativ 4-5 ore, în funcție de produs, de temperatura ambientală și de nivelul de umiditate. După șlefuirea ușoară, suprafața este gata de amorsare și vopsire. 

Așadar, datorită avansului tehnologic și producătorilor care utilizează formule inovatoare menite să diminueze efortul utilizatorilor și să asigure rezultate impecabile, poți face astăzi cele mai bune alegeri pentru proiectele tale de renovare sau construcții. Din oferta magazinului online Econstrukt fac parte mai multe tipuri de gleturi și chituri profesionale, gata de utilizat, cu care vei obține finisaje perfecte. Descoperă-le și alege-le pe cele potrivite proiectului tău!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel