De ce să amesteci grișul pentru găluște cu mălai. Secretul din bucătăriile restaurantelor. Este genial!

Nu oricine poate găti găluște perfecte. De aceea, există un mic truc care te va ajuta să-i impresionezi pe cei dragi. Iată trucul pe care ar trebui să-ș știi. Cu siguranță este folosit și în bucătăriile restaurantelor.

Dacă gătiți orez și nu vreți să iasă moale, adăugaţi un vârf de linguriţă de sare în apa în care îl puneți la fiert (la 180 de grame de orez).

Vrei şniţele cât mai crocante? Pune în făina prin care le tăvăleşti o linguriţă de praf de copt. Prăjeşte-le în ulei bine încins ca să fie mai puţin grase. Aşa vor absorbi o cantitate minimă de ulei.

De asemenea, presară puțină făină în tigaie înainte de a prăji ouăle sau alte alimente care se lipesc și nu vei mai avea această problemă.

Găluştele de griş vor fi mai aspectuoase şi mai gustoase dacă amestecăm grişul cu 2-3 linguriţe de mălai de bună calitate.

Vezi și: Cum scapi de spuma care se formează în timp ce fierbi carnea. Ingredientul banal pe care trebuie să-l pui în oală

De ce să pui unt în apa în care fierbi pastele. Trucul folosit mereu de chefii bucătari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel