De ce să bei în fiecare seară lapte cu miere și scorțișoară

FOTO: Freepik @MediaStock
FOTO: Freepik @MediaStock

Laptele cu miere și scorțișoară are efecte surprinzătoare pentru sănătate. De ce este indicat să îl bei în fiecare seară.

Laptele cu miere și scorțișoară este o băutură potrivită pentru orice vârstă, iar beneficiile pe care le are această combinație ar trebui să ne facă să o luăm în calcul atât în cazul insomniilor, cât și atunci când avem o senzație de iritare a gâtului.

De ce să beți lapte cu miere și scorțișoară

Băutura perfectă pentru toamnă

Laptele cu miere și scorțișoară poate să fie una dintre băuturile preferate ale toamnei, dacă nu sunteți un adeptul vinului fiert sau al băuturilor cu adaos de dovleac, aceasta din urmă specifică toamnei, mai ales în America de Nord și intrată de ceva vreme și pe piața noastră.

Proprietăți antiinflamatorii duble

Atât mierea, cât și scorțișoara au proprietăți antiinflamatorii naturale care le permit să calmeze o parte din durerea provocată de faptul că ai dureri în gât.

Cel mai grozav lucru la această băutură este că abia se simte ca ceva pe care îl înghiți pentru a te face bine.

În plus, proprietățile antibacteriene ale mierii crude îi permit să amelioreze anumite cantități de durere în gât, în timp ce scorțișoara conține antioxidanți care oferă beneficii similare.

Nutrienți în plus

În timp ce numărul de nutrienți și vitamine din interiorul scorțișoarei și al mierii este minim, acestea vă ajută totuși.

Scorțișoara conține cantități ușoare de vitaminele B și K, în timp ce mierea are urme de minerale precum calciu, potasiu și fier.

Deși nu se compară cu suplimentele de vitamine, ambele aceste ingrediente sunt mult mai sănătoase decât ceea ce obțineți atunci când consumați sucurile de fructe, potrivit Honey Source.

Combinația de lapte cu miere și scorțișoară ajută la lupta împotriva răcelii și gripei, promovează o piele strălucitoare, ajută la pierderea în greutate și este excelent pentru digestie.

De asemenea, este combinația perfectă pentru a obține un somn liniștit, dacă o consumați seara.

Citește și: De ce să iei o lingură de miere, înainte să te culci. Nu se știa până acum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel