De ce să călești orezul în unt, înainte de-al fierbe. Trucul cu rezultate fabuloase!

De ce să călești orezul în unt, înainte de-al fierbe. Acest truc te va ajuta mai mult decât ai fi crezut. Rezultatul va fi fabulos, iar cei dragi te vor aprecia.

De ce să călești orezul în unt, înainte de-al fierbe. Pentru a avea un gust mai bun garnitura de orez, înainte de a fierbe boabele de orez, spală-le în câteva ape şi căleşte-le în puţin unt.

De ce să călești orezul în unt, înainte de-al fierbe. Orezul conține foarte mult amidon, motiv pentru care acesta poate face foarte multă spumă atunci când îl gătiţi. Spălați-l înainte de a-l găti. De asemenea, dacă vreți ca orezul să nu iasă moale, adăugaţi un vârf de linguriţă de sare la 180 de grame de orez.

De ce să călești orezul în unt, înainte de-al fierbe. Dacă acasă, de multe ori, orezul nu vă iese iese exact așa cum v-ați dori, la restaurant acest preparat este gătit ca la carte. Bucătarii folosesc tot felul de trucuri. Și noi vă prezentă un mic secret. Așadar, dacă vreți ca orezul să rămână întreg şi alb, adăugați în apa de fiert o felie de lămâie.

Vezi și: Cum verifici dacă este proaspătă carnea de vită sau de porc. Cel mai eficient truc

Ciorbă de cartofi. Rețeta de post savuroasă și rapidă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel