De ce să fierbi sarmalele în vin roșu. Secretul gospodinelor adevărate

De ce să fierbi sarmalele în vin roșu. Secretul gospodinelor adevărate. Sarmalele reprezintă felul de mâncare de nelipsit din meniul românilor, mai ales la sărbători. Însă, pot fi consumate oricând cu plăcere. Se spune că testul gospodinelor în bucătărie este cel al sarmalelor. Iată secretul pe care trebuie să-l știe neapărat. Cei dragi le vor lăuda.

Indiferent că sunt pregătite cu varză sau cu frunze de viță de vie, sarmalele vor fi mai gustoase dacă se fierb în vin roşu 15 minute.

De asemenea, dacă vinul pe care îl ai acasă începe să își schimbe gustul și să devină mai acru, nu trebuie să îl arunci. Ai putea adăuga câteva stafide în sticlă și astfel vei rezolva problema.

Dacă vreți ca orezul să rămână întreg şi alb, adăugați în apa de fiert o felie de lămâie.

Vezi și: De ce nu trebuie să întorci carnea des, în tigaie sau pe grătar. Cea mai mare greșeală

De ce să fierbi cartofii în apă cu oțet, înainte de a-i prăji. Rezultatul este impresionant

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel