De ce să freci carnea cu lămâie, înainte de-a o găti. Trucul genial

Acest truc te va surprinde și îl vei repeta. Rezultatul va fi spectaculos. Cei dragi te vor felicita.

Pentru o friptură de pui crocantă, trebuie doar să freci carnea cu zeamă de lămâie. De asemenea, sucul proaspăt al lămâii va împiedica prinderea fripturii de tavă, scrie retete.acasa.ro. Tot zeama de lămâie se foloseşte la friptură atunci când aceasta trebuie să iasă suculenta şi fragedă.

Dacă doreşti un curcan la cuptor, este recomandat să-l scoţi din frigider cu 2 - 2,5 ore înainte.

Dacă pregăteşti carnea pe grill, ai nevoie de 2 pulverizatoare: unul cu apă - pentru a stinge focul, altul cu oţet aromat - pentru aroma şi o crustă crocantă.

Nu prepara friptura imediat după ce ai scos carnea din frigider. Lasă carnea la temperatura camerei minim o oră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel