Ai folosit vreodată acest truc? Dacă nu, ar fi bine să o faci. Vei fi surprins de rezultatul pe care îl vei obține.
Când faci ciorbă de orice fel, sarea se pune la început ca să-şi ia carnea câtă are nevoie, iar ciorba va ieşi mai gustoasă.
Verdeaţa să pune în ciorbă după ce ai luat oala de pe foc pentru a-şi păstra gustul, aroma şi calităţile nutritive.
Când faci clătite, să laşi aluatul gata pregătit să se odihnească puţin la frigider, clătitele vor ieşi mai pufoase.
Chifteluţele se înmulţesc şi devin mai pufoase punând puţin bicarbonat sau praf de copt în compoziţie.
Vezi și: Ce trebuie să faci ca peștele să nu se fărâmițeze la prăjit. Trucul care funcționează
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu