Dacă vrei să fii lăudată în bucătărie pentru preparatele tale, trebuie să știi cont de câteva sfaturi și secrete. De exemplu, cum este acesta pentru supe. Iată de ce nu trebuie să pui apă rece în supa care fierbe.
Dacă în timpul fierberii supei lichidul scade foarte mult completaţi cu apă caldă nu cu apă rece. Apa rece tulbură supa şi încetineşte procesul de fierbere.
Dacă doriţi să obţineţi o supă clară şi aţi uitat să îi luaţi spuma folosiţi următorul truc: adăugaţi un albuş de ou nebătut, acesta va coagula resturile de spumă şi o va limpezi.
Supa nu dă în foc, dacă se unge pe interior marginea vasului cu puţin unt.
Vezi și: De ce să adaugi în supă morcov călit. Trucul genial pe care-l vei repeta
De ce să nu pui paprika (boia de ardei) pe carnea udă. Secretul bucătarilor
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News