De ce să nu pui cartofii tăiați în apa care fierbe. Cea mai mare greșeală

De ce să nu pui cartofii tăiați în apa care fierbe. Cea mai mare greșeală. Există o greșeală pe care multe gospodine o fac, atunci când vine vorba de fierberea cartofilor.

Dacă arunci cartofii tăiaţi cubuleţe în apa care fierbe, rişti ca ei să fiarbă la suprafaţă şi să rămână cruzi în interior. Cel mai bine este să-i pui la fiert în apă rece. Apoi, fierbe-i la foc mic, astfel încât să fiarbă uniform.

De asemenea,  Așadar, dacă vreți ca orezul să rămână întreg şi alb, adăugați în apa de fiert o felie de lămâie.

Dacă vrei ca piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă de oţet.

Vezi și: Tocaniță de cartofi cu carne de porc. Rețetă tradițional românească

De ce să pui o felie de lămâie în apa în care fierbi orezul. Trucul bucătarilor din marile restaurante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel