De ce să nu pui zahăr niciodată peste căpșuni

Zahăr peste căpșuni - acest obicei este unul nociv pentru sănătate, întrucât fructele ar trebui să fie consumate proaspete.

Aceste fructe au multe beneficii pentru sănătate, fiind bogate în vitamine, fibre şi antioxidanţi. Ar trebui consumate fără zahăr presărat pe ele.

Consumate proaspete, au un efect benefic în menţinerea integrităţii ţesuturilor, părului şi pielii, notează ele.ro.

Consumul de căpșuni poate ajuta la prevenirea bolilor de inimă. Căpșunile ar putea avea un efect preventiv împotriva bolilor de inimă datorită conținutului ridicat de polifenoli. Polifenolii sunt compuși ai plantei care sunt buni pentru organism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel