De ce să nu sărezi carnea înainte de-a o prăji. Sfatul primit de la mama. Pentru o friptură bună și gustoasă, trebuie să ții cont de acest sfat. Nu săra carnea înainte de a o prăji! Iată de ce.
Publicitate
Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma.
Pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar.
Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.
De asemenea, carnea tare se frăgezește dacă puneți la fierbere un praf de bicarbonat de sodiu sau puțin oțet în apă.
Cum se curăță peștele. Metoda rapidă și ingenioasă, fără pic de mizerie în bucătărie - VIDEO
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu