Dacă nu ai preparat până acum costițe de porc la grătar, ar trebuie să iei în considerare acest sfat. Vei fi încântat!
Dacă vrei ca delicioasele costițe să se facă mai repede, poţi să opăreşti carnea înainte de a o pune pe grătar. Ţine-o cam 5 minute în apă clocotită, apoi scoate-o, şterge-o foarte bine şi pune-o pe grătar, potrivit acasa.ro.
Este recomandat să faci costiţele la o temperatură redusă şi o căldură indirectă. Acoperă carnea cu capacul de la grătar şi verific-o din jumătate în jumătate de oră, întorcând costiţele.
Acest preparat se ține la foc mic, cel puţin două ore. Dacă sunt gatite în stil tradiţional, atunci poate fi gătit chiar şi 5 ore. Costiţele sunt gata atunci când carnea poate fi desprinsă uşor de pe oase.
Vezi și: Ce faci cu cartofii prăjiți care ți-au rămas. Cum îi poți "refolosi". Idee genială
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu