De ce să păstrezi ceapa într-un ciorap de damă. Trucul din bătrâni care nu dă greș. Acest truc vechi, din bătrâni, îi este de folos oricărei gospodine. Uite câte de mult te ajută.
Păstraţi ceapa agăţată într-un ciorap de damă. Puneţi o ceapă în ciorap. Deasupra ei, strîngeţi ciorapul si faceţi un nod. Puneţi o a doua ceapă. Deasupra ei strîngeţi si faceţi un nod. Continuaţi cât este ciorapul de lung. Astfel, ceapa se va păstra mult timp.
Dacă vrei ca ceapa să se caramelizeze în cel mai scurt timp, adaugă un praf de bicarbonat de sodiu în tigaia în care o prăjești.
De asemenea, pentru a decoji mai uşor un ou trebuie doar să adăugați o linguriță de bicarbonat de sodiu în timp ce le fierbeţi. În acest fel le veţi putea decoji fără nicio problemă.
Vezi și: De ce să adaugi albuș în maioneză. Toți bucătarii fac asta. Habar nu aveai cât te ajută
De ce să pui oțet în piure. Trucul magic al bucătarilor chefi. Rezultat fabulos!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu