Acest truc te va ajuta foarte mult. Probabil că nu-ți dai seama, acum, în ce măsură. Așa că iată cum funcționează.
Pentru a obţine mai mult suc din citrice, presează-le cu ajutorul palmei pe o suprafaţă rigidă, timp de un minut. O alternativă mai comodă ar fi să încălzeşti lămâile la cuptorul cu microunde pentru 10-15 secunde, scrie adevarul.ro.
Pentru un plus de prospeţime şi savoare, păstrează busuiocul la temperatura camerei, cu tulpinile în apă.
Atunci când tai verdeţurile, presapă puţină sare pe tocător. Le va împiedica să se împrăştie peste tot.
După fierbere, scufundă legumele într-un vas plin cu gheaţă pentru că aşa îşi vor păstra culoarea.
Vez și: De ce să pui pâine în oala în care fierbi varza. Trucul este absolut genial!
Cum fierbi carnea rapid. Ai nevoie de un ingredient banal. Nu e vorba despre sare!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News