Tu știai de acest truc? Este absolut genial. Iată cun funcționează și de ce ar trebui să-l pui în practică.
Roşiile coapte eliberează un hormon numit etilenă, folosit pentru a coace fructele în mod artificial. Atunci când puneţi roşiile şi bananele în aceeaşi pungă, etilena va face bananele să se coacă mai repede, potrivit gustos.ro.
Găteşte legumele verzi pentru 7 minute sau mai puţin. Dacă le găteşti pentru mai mult de 7 minute, acestea îşi vor pierde culoarea şi se vor înmuia, pierzându-şi aspectul şi gustul.
Adaugă fursecurile întărite şi o bucată de pâine într-o pungă sigilată. Zahărul din fursecuri va absorbi umiditatea din pâine şi astfel fursecurile vor deveni mai moi.
Vezi și: De ce să înțepi oul cu o piuneză înainte de a-l pune la fiert. Este cel mai tare TRUC!
Cum se face MUSTUL. Rețeta TRADIȚIONALĂ folosită de bunicii noștri
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu