Nu te-ai gândit niciodată la asta, nu? Ei bine, bicarbonatul îți poate fi de un real ajutor, mai ales dacă vrei să-i impresionezi pe cei dragi cu un mic dejun fabulos.
După ce bați ouăle spumă, adaugă un praf de bicarbonat de sodiu. Apoi, pune omleta în tigaie. Va ieși mult mai pufoasă.
Ouăle ochiuri nu se lipesc de marginile tigăii dacă în uleiul fierbinte se pune un praf de făină, care se lasă să se rumenească, apoi se adaugă ouăle. Dacă baţi albuşurile separat şi le adaugi la sfârşit peste gălbenuşuri, omleta va deveni mai pufoasă.
Pentru a face o omletă foarte pufoasă, adăugaţi, atunci când bateţi ouăle, câteva linguriţe de apă.
Vezi și: Pâine de casă, rețeta românească. Cea mai gustoasă
Vărzare, rețeta tradițională. Cea mai bună plăcintă cu varză
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News