De ce să pui carnea în suc de ananas, înainte de-a o marina. Rezultatul este fantastic!

Știi de ce e bine să pui carnea în suc de ananas, înainte de a o lăsa la marinat? Rezultatul este fantastic!

Sarmalele vor fi mai gustoase dacă se fierb în vin roşu minimum 15 minute.

Înainte de a fi adăugate în prăjituri, stafidele se pun câteva minute în apă călduţă, rom sau în cuptorul cald.

Pentru ca perișoarele să se lege și să nu se mai împrăştie în ciorbă, se adaugă o lingură de orez în compoziţia lor.

De ce să pui carnea în suc de ananas, înainte de a o marina

Dacă ai uitat să iei spuma de la carne, adaugă în oală un albuș. Acesta va aduna spuma, iar ciorba va ieși limpede, scrie retetepractice.ro.

Umezește lama cuţitului cu apă călduţă înainte de a tăia cozonacul sau checul, în stare caldă, și nu se vor mai sfărâma.

Carnea care trebuie marinată capătă un gust excelent dacă se pune în suc de ananas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel