De ce să pui coajă de portocală în cafea. Rezultatul este impresionant!

Nimeni nu poate refuza o cafea bună, mai ales dacă este făcută într-un mod specială. Coaja de portocală schimbă tot.

De ce să pui coajă de portocală în cafea. Aceasta este o cafea cu care vei impresiona la petreceri. Este un delicios cocktail de cafea cu care nu vei da greș.

De ce ingrediente ai nevoie:

– o ceaşcă de cafea
– o portocală
– 1 linguriţă de coniac
– 1 linguriţă de Benedictina (lichior franţuzesc)
– 3 cuişoare întregi

Cum se prepară cafeaua cu coajă de portocală


De ce să pui coajă de portocală în cafea. Ia o coajă de portocală şi pune cuişoarele peste ea. Pune-o într-un pahar şi adaugă zahărul brun. Într-o cratiţă, încălzeşte coniacul şi Benedictina. Pune-le în pahar, peste care toarnă cafeaua şi serveşte.

De ce să pui coajă de portocală în cafea. Așadar, dacă vrei să impresionezi, nu exzita să folosești coaja de portocală în cafea. Rezultatul va fi unul special și delicios.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel