De ce să pui fructele și legumele congelate în apă sărată. Cel mai bun truc în bucătărie

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Tu știi de ce se pun fructele și legumele congelate în apă sarată? Iată explicația. Acest truc te poate ajuta mult în bucătărie.

Pătrunjelul, mărarul, menta se păstrează proaspete timp de câteva zile dacă se ţin într-un vas închis ermetic şi absolut uscat. Verdeața trebuie să fie, de asemenea, uscată. 

Fructele şi legumele se dezgheaţă ţinându-le în apă rece. După câteva ore, această apă se varsă şi se toarnă alta uşor sărată. 

Ciupercile curăţate se pun într-o cratiţă cu apă rece puţin sărată, după ce se curăță. În apă se adaugă şi puţin oţet.

Zarzavatul veşted se poate împrospăta dacă se pune pentru o oră în apă rece în care s-a adăugat o lingură de oţet.

Vezi și: OUĂLE trebuie fierte în APĂ SĂRATĂ. Motivul este foarte simplu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel