Știi de ce ar trebui să pui lapte în omletă? Este trucul bucătarilor profesioniști.
Pentru a prepara o supă de tăiţei delicioasă nu folosiți doar piept de pui. Fierbeţi puiul în întregime, pentru a da gust, şi păstraţi în supă numai pieptul, pe care îl tăiaţi în bucăţi mici, scrie adevarul.ro.
Când vine vorba de tocăniţa din carne de vită, omiterea procesului de uşoară prăjire a cărnii înainte de adăugarea legumelor şi condimentelor este un lucru greşit. De aici vine gustul intens.
Adăugarea laptelui în oul bătut înainte de a fi preparat în tigaie poate duce la uscarea şi arderea acestuia. Amestecati ouăle fără condimente, înainte de a le pune în tigaie.
Se îndepărtează de la sursa de căldură chiar înainte de a fi gătite în totalitate, fiind momentul potrivit pentru a adăuga condimente, lapte sau chiar smântână pentru o consistenţă mai cremoasă.
Vezi și: Ce se întâmplă dacă bagi mâncarea caldă în frigider. Cea mai mare minciună!
Dulceață de căpșune, rețeta fără conservanți. Cum se face
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu