De ce să pui o felie de lămâie în espresso. Trucul secret al italienilor. Espresso este cafeaua preferată a italienirlor. Iată de ce se consumă cu o felie de lămâie.
Espresso-ul roman se servește cu o felie de lămâie sau cu puțin suc de lămâie. Poate combinația nu ni se pare potrivită, însă cu siguranță această cafea este una revigorantă.
Pentru o savoare deosebită, poţi adăuga în cafea şi puţin cardamon. Pe lângă aromă, neutralizează substanţele toxice din cafea. Se pun 2-3 boabe la o ceaşcă sau un vârf de linguriţă dacă e deja măcinat.
De asemenea, pentru o experienţă specială, există câteva ingrediente pe care le poţi adăuga în cafea pentru a obţine o aromă mai intensă Nucşoara are o aromă fină şi un gust dulce-iute. În Orient, nucşoara se adaugă în cafea şi ceai, iar grecii o combină şi cu scorţişoară.
Vezi și: Cum faci pizza cu blat crocant. Secretul folosit de bucătari în Italia
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News