Trucurile culinare ar trebui să fie nelipsite în bucătăria oricărei gospodine. Lămâia te poate ajuta cum nu te-ai fi gândit. Pune o felie peste borcanul de muștar, după ce l-ai deschis, și vei fi surprins.
Fructele din coş sau fructieră îşi vor păstra prospeţimea mai mult dacă vei pune înăuntru câteva dopuri de plută de la sticla de vin.
Când tai ouăle fierte în felii, dacă vrei să nu se lipească gălbenuşul de cuţit, înmoaie înainte lama acestuia în apă caldă.
Pentru a avea cuburi de gheaţă clare şi transparente, fierbe mai înainte apa.
Vezi și: De ce să nu pui sare pe castraveți. Și tu ai făcut greșeala asta, până acum
Vrei un pesmet mai gustos? Mixează resturi de chipsuri sau sticksuri în robot. pentru a curăţa mai uşor fisticul crud, scufundă–l câteva secunde în apă clocotită şi apoi în apă rece.
Muştarul se păstrează mai bine după deschiderea borcanului, dacă pui o felie de lămâie deasupra. Nu-şi va schimba culoarea şi nu se va întări.
Priajiturile tale vor avea o crustă apetisantă dacă le vei badijona cu puţin lapte înainte de a le băga la cuptor.
Vezi și: Dietă Mihaela Rădulescu. Minus 32 de kilograme: "Este cea mai bună!"
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News