De ce să pui o felie de pâine peste orezul din oală. Trucul face minuni cu mâncarea ta. Acest truc te salvează rapid. Iată cum funcționează.
Cum să salvezi orezul care s-a ars să nu aibă aroma de fum. Ia oala de pe foc şi pune deasupra orezului o felie de pâine timp de 10 minute. Aceasta va absorbi gustul ars al orezului. Când îl pui în farfurie lasă partea arsă şi arunc-o.
Dacă acasă, de multe ori, orezul nu vă iese iese exact așa cum v-ați dori, la restaurant acest preparat este gătit ca la carte. Bucătarii folosesc tot felul de trucuri. Și noi vă prezentă un mic secret. Așadar, dacă vreți ca orezul să rămână întreg şi alb, adăugați în apa de fiert o felie de lămâie.
Vezi și: Șnițele de pui. Rețeta preferată a românilor. Cum se prepară
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News