Nicio maioneză din comerț nu se compară cu cea pe care o faci în casă chiar tu. Dar, pentru a avea rezultate bune, trebuie să știi acest truc.
Dacă vrei să faci maioneză în casă, trebuie să foloseşti un vas de argilă, lut, porţelan, plastic, nicidecum un vas de fier. Iar ca să amesteci compoziţia, trebuie să foloseşti o lingură de lemn.
Dacă vrei ca maioneza să fie mai dechisă la culoare, poţi adăuga puţină zeamă de lămâie sau puţină apă minerală (1 linguriţă).
Maioneza devine mai spumoasă dacă, atunci când este gata, o combinaţi cu o lingură de apă rece.
Vezi și: Faguri cu cremă de ciocolată, desertul copilăriei. Rețeta delicioasă
Cum cureți arsura de pe cratițele din inox. Ai nevoie de două ingrediente din bucătărie
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu