De ce să pui oțet în piure. Trucul magic al bucătarilor chefi. Rezultat fabulos!. O linguriță de oțet adăugată în piure, în momentul preparării, face minuni. Rezultatul te va încânta.
Ai grijă la tipul de cartofi pe care îl foloseşti. Găteşte doar cartofi albi, însă nu unii care se sfărâmă la fierbere. Aceştia tind să aboarbă mai multă apă, aşa că afectează atât gustul, cât şi consistenţa piureului, scrie divahair.ro.
Serveşte piureul imediat, cât este cald. Dacă găteşti o cantitate mare şi rămâne în plus, reîncălzeşte-l la servire, punându-l la bain-marie, adică la aburi. Nu fierbe prea mult cartofii. Echilibrul este cheia pentru obţinerea unui piure de cartofi pufos.
Dacă vrei ca piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă de oţet.
Vezi și: Ce să nu pui niciodată în cafea. Cea mai mare greșeală! Mulți o fac și se pot îmbolnăvi
Gogonele murate în saramură pentru iarnă. Rețeta cu care nu dai greș. Secretul bucătarilor
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu